Jogi Nyilatkozat


Webhelyünk ingyenes szolgáltatásokat kínál, kizárólag szórakoztatás céljából. Weboldalunk és az általunk kínált játékok használata teljes mértékben a saját felelősségére történik.

Nem vállalunk felelősséget semmilyen anyagi veszteségért, amely a játékaink során előfordulhat. Játékaink szabadidős célokra szolgálnak, és nem célja pénzszerzés vagy szerencsejáték.

Nem vállalunk felelősséget a játékaink közben előforduló technikai hibákért vagy megszakításokért. Fenntartjuk a jogot, hogy az oldalon levő tartalmainkat előzetes értesítés nélkül bármikor módosítsuk, frissítsük vagy töröljük.

Játékaink csak 18 éven felüliek számára készültek. Komolyan vesszük a kiskorúak védelmét, és mindent megteszünk annak megakadályozására, hogy kiskorúak hozzáférjenek oldalunkhoz és játékainkhoz.

Webhelyünk és játékaink használatával elfogadja ezt a felelősségkizárást és adatvédelmi szabályzatunkat. Ha bármilyen kérdése van ezzel a felelősségkizárással kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a weboldalunkon található kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül.